Isabelle Sofia Andersson

Kategori: Question/answer

Bloggar jag läser

Fick en fråga om jag skulle kunna göra ett inlägg om vilka "lokala" bloggar jag läser, alltså bloggar runt om här i Trollis antar jag! Två av mina närmaste vänner bloggar också här på forme och de båda är riktigt läsvärda faktiskt, EBBA  skriver en hel del om hennes vardag, hon har riktigt bra klädstil och så lägger hon upp en och annan bild från hennes makeuper i skolan! superfina HANNA skriver också mycket om hennes vardag och gör en hel del personliga och goa inlägg, hon är grym på att srkiva längre texter om livet i helhet, kärlek och lite vad som! 

RASMUS min lilla fashionbabe, han har en galet fräsh blogg där han lägger upp en hel del med inspiration, en och annan outfit och mycket härliga tips på smink! Han är även GRYM på att rita och har till och med fått bland annat sitt porträtt som han gjort utav Victoria secret modellen Jordan Dunn upplagt på hennes egna instagram, hur duktigt! 

Min fina SOFIE är galet hurtig så hon bloggar mycket om träning, sin vardag, outfits och en hel del fest hehe! Rolig och läsvärd blogg då hon är en riktigt go pingla alltså! 

Andra fräscha bloggar härifrån som jag läser:

http://agnesnilsson.forme.se

http://nouw.com/oliviaolofssons

http://nouw.com/alicetallberg

http://nouw.com/elizianegard

http://nouw.com/jenniferjansson

Tror jag har fått med alla! De tre ovanför är de jag läser dagligen och de andra brukar jag checka in när jag kommer ihåg! Xo

Angående mina fransar

Q - jätte fina! Hur ofta måste man fylla på och vad kostar de?

Q - Vad kostade det att göra ögonfransförlägning hos hon Christina? För jag hade tänkt att göra och vill jämnföra priserna :)

Q - Vart i Vänersborg gjorde du det? Bor i Thn och vill göra, satt de länge på dig? Vad kostade det? Länka hennes telefon nummer??:)

☆ â˜† â˜† â˜† 

Jag googlade runt på ögonfransförlängning billigt och bra här runt om kring Trollhättan / Vänersborg och hittade då en hemsida med personer som håller på att utbilda sig och få certifikat för att sätta ögonfransar, där hittade jag även en tjej i Vänersborg som heter Caroline, Hon håller på att öppna en salong som heter Forma på ett ställe i Vänersborg som heter Skogen ( är verkligen också mitt ute i skogen hehe. ) och gör fransförlängning för endast 495kr! Hur billigt och bra som helst, blev verkligen så nöjd och därför kommer jag fortsätta göra mina fransar där, ville hitta det billigaste alternativet när jag skulle göra fransarna för första gången då jag var rädd att jag inte skulle trivas i det och så vidare. Förövrigt var Caroline en jättehärlig tjej som kunde sin grej! Har nu haft mina fransar i lite mer än 3 veckor och det ser fortfarande väldigt bra ut, dock är det ju lite olika från person till person hur länge det håller men mina fransar håller definitivt i 4 veckor och sedan är det dags att fylla på igen. 

Är ni också sugna på att göra era fransar hos Caroline tycker jag verkligen att ni borde ringa eller skicka iväg ett sms till henne, säg gärna även att ni fått tipset ifrån Isabelle Andersson så kan hon möjligtvis ge er lite rabatt till nästa gång ni kommer dit och fyller på!  0705775978

 

Question

Vad heter den och hur luktar den? - Parfymen heter Taj sunset och kommer ifrån Escada. Den lukar väldigt sött och sommrigt, jag tycker den luktar väldigt gott och lukten sitter kvar ganska länge, toppen! kram 

Question


 

Question/ - Hej jag har en fråga om den linjen du går! Är det mycket uppvisningar,typ att du får visa upp vad du kan, för hela klassen? Och mycket prov o sånt och vad brukar ni göra på lektionerna? Kram

Answer/ - Hej! Nej än så länge har vi inte visat upp något av våra jobb för klassen, utan vi visar endast våran lärare när vi har gjort tillexempel ett par läppar eller ögonskugga som vi blev nöjda med. Hon berättar vad hon tycker och ger oss kritik om det behövs vilket är jättebra eftersom man verkligen tar åt sig och tänker på det ännu mer till nästa gång. På hantverksteknik lektionerna jobbar vi efter en planering. Vi har lärt oss grunderna inför en dagsmakeup, såsom foundation,ögonbryn,ögonskugga, rouge och läppar! Det är det vi har jobbat med sedan vi började och vi ska faktiskt börja runda av dagsmakeupen nu i veckan eftersom vi har ett teoretisk prov nu på tisdag och sedan ett praktiskt prov i December då vi ska lägga en dagsmakeup och få betyg på det. Prov har vi inte mycket alls av tycker jag och knappt inga läxor! Är verkligen så nöjd med min linje och jag trivs massor. Kul att se hur mycket jag utvecklats på såpass kort tid och det är ännu roligare att känna att det kliar i fingrarna efter att få sminka! Ni 98or som funderar på linjen borde verkligen inte tveka på att komma till Drottning blanka och skugga. KRAM


Question / answer

Q - Vart jobbar du någonstans? 

A - Min kusin äger ett café tillsammans med hans kompis Alex, cafét ligger i Mölndal. Alltså en bit utanför Göteborg! Där jobbar jag tillsammans med Alexs syster Sanella, vi gör sallader, baguetter, bakar hallonpajer, chokladbollar, kladdkakor och även vanliga matpajer. När cafét är öppet går jag oftast runt och plockar disk, gör beställningar tex värmer pajerna eller fixar salladerna och så vidare och sedan serverar dem. Jag trivs faktiskt väldigt bra trots att det är den jobbiga biten att pendla varje dag genom att åka: buss, tåg, spårvagn och sedan buss. Men somsagt, när jag väl är där trivs jag jättebra och tycket det är hur kul som helst! Ännu roligare är det när man fått beröm för att vara snabblärd osv, det stärker verkligen självkänslan. Jag har aldrig sommarjobbat förut men tycker verkligen det är något man BORDE göra, man lär sig så himla mycket på det. Speciellt när man ska klara sig helt på egen hand vilket jag verkligen har gjort nu. Det är många minuter med tid över när vi jobbar, då blir det ju automatiskt att man sitter och småpratar, skämtar osv med varandra. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna mig så bekväm med att sitta och prata med en helt okänd 26åring om lite vad som helst, jag som alltid varit så himla blyg! Blir faktiskt galet stolt över mig själv, jag vet nu att jag faktiskt kan om jag vill. Så hörrni, tveka inte på att sommarjobba/feriejobba om ni får chansen. 

Några frågor

3 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? 
Emil och Rebecka skulle jag tro. 
Vem är den roligaste av dina vänner? 
Rebecka helt klart, hon har verkligen min humor så det står härliga till. Tror ingen kan förstå hur mycket vi skrattade när vi var på Koster senast! Hon är hur go som helst.
Vad är det bästa med dina vänner? 
Att dom är förstående och får mig oftast på så himla bra humör! Även att jag kan ha så fruktansvärt kul med dem.

10 frågor om dig

Hur gör man dig glad? 
Överraskar mig hihi. Finns inget bättre än att bli överraskad!
Vad är dina negativa sidor? 
Jag har sjuka humörsvängningar ibland alltså (speciellt vid mens haha..) Kan verkligen bli irrieterad på minsta lilla då. 
Vad är det bästa du vet?
Kärlek, vänskap, familjen, sommar och sol, resor.

Hur har du roligt?
Oftast när jag är med min pojkvän eller mina vänner, när jag verkligen kan vara mitt störda jag fullt ut haha!
Är du en avslappnad person?
Ja, när jag är med rätt människor och umgänge, när jag träffar nytt folk kan jag lätt bli blyg eller ibland osäker. 

Gillar du dig själv?
Klart jag gör! Det är galet viktigt att man gör det, annars mår man ju inte bra. 
Hatar du någon?
Alltså, kanske inte HATAR men självklart finns det folk jag tycker mycket mindre om osv. Dock finns det ingen specifik jag kan komma på för tillfället så nej. 
Vad tror du att folks första intryck av dig är?
 Jag hoppas verkligen att folk ser mig som en söt och snäll tjej för det tycket jag faktiskt att jag är. Jag tror även att jag kan verka rätt blyg i vissa tillfällen och kanske även tråkigt (?) men när man verkligen lär känna mig förstår man att jag inte är det för fem öre. Dock har jag ganska speciell humor som bara vissa kan förstå haha!
Det bästa du vet?

Att få vara med människor som gör mig glad och lycklig!
Om du fick ta bort en sak från världen, vad skulle det vara då?
Cancer, verkligen. Finns inte så mycket mer att säga om det, så himla hemskt och orättvist bara.
 

Musik

Lyssnar du på musik just nu? 
 Haha nej faktiskt inte!
Vem/vilket band är din favorit?
 
Oj, tycker faktiskt inte om någon speciellt så, men Justin Bieber har ju alltid varit en liten favorit och kommer nog också vara det ett bra tag. 

Kärlek

Är du kär just nu? 
Ja det är jag!
Har du kysst någon idag? 
Ajjemen, min pojk.
Är du romantisk? 
 Min pojkvän tycker det hihi.
Är du singel? 
Nej!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
 Ja, verklig. Dock till en viss del.
Vem sov du senast bredvid?
Emil, inatt
Hur många gånger har du varit upp över öronen förälskad?
 2 gånger fakitskt. Är ju såklart förälskad nu och var även det i början på 2012. 
Hur ska den perfekta killen vara?
 Vara sig själv och vara ärlig mot mig tycker jag är väldigt viktigt. Han ska inte ta mig för givet men uppskatta mig för den jag är. Helst lite romantisk också, gärna överraska mig! 
Blir du lycklig av kärlek?
 Ohja, självklart kan man ju bli olycklig utav kärleken också. När man står med beslut som man inte vill ta och när man blir sårad såklart.
Finns det något negativt med kärleken?

Ja, självklart finns det det. Det flesta är dock positivt.

 

Upp