Isabelle Sofia Andersson

Kategori: Outfits

11.02.2015

En riktigt tråkig outfit idag, helsvart med bruna Johnny bulls och min nya kappa, som ni ser är kappan en aning stor men de gör inte mig så mycket! Har precis kommit till skolan efter att ha varit hos tandläkaren och gjort lite andra ärenden. Har lyckats få bihåleinflammation igen så mår rikigt uselt faktiskt, huvudet är tungt som satan så fick en akuttid till Udevalla imorgon för att ta prover och få penicilin, hoppas verkligen jag blir av med detta nu... riktigt trött på att gå och vara sjuk stup i kvarten. Xo

Today´s

Idag har jag haft en galen fuldag överlag. Jag har har iallfall haft på mig det ni ser på bilden + svarta jeans och hunters! Armbandet fick jag utav min mamma igår och det är hur fint som helst tycker jag. 

Stress morgon

Godmorgon ifrån en stressad Bella.. Jag som ALDRIG brukar försova mig gjorde ju självklart det idag, i en hel timme till och med! Så har haft en rätt så stressig morgon än så länge vilket jag hatar mest av allt, hela mig dag brukar oftast bli förstörd då haha. Idag ska jag ju nämligen till Liseberg, Emils familj kommer och hämtar upp oss om ungefär en halvtimme och vi kommer nog hem någongång ikväll, har därför tidinställt en del inlägg till er så att bloggen inte behöver stå tom.  Jag tror iallafall jag kommer få en toppen bra dag, hoppas ni också får det! Hör kanske av mig någon mer gång nu under dagen så håll utkik. Kram på er bästa läsare!

17:54

Sådär nu har jag hamnat i myskläderna för kvällen. Emil kom precis hit och vi ska gå ner och göra lite chokladbollar som vi kan ha till filmen och så sen. Har haft världens huvudvärk hela dagen vilket är lite tråkigt då jag genast blir på sämre humör. Vi hörs senare!