Isabelle Sofia Andersson

Härliga dagar 2

Skolavslutningsdagen var en galet bra dag, vi fick sommarlov en vecka innan de komunala skolorna och det var vi mer än glada för, Startade kvällen på kanotbryggan med medköpt käk som vi åt i solen, under kvällen kom några utav de andra goa i klassen också, när vi tillslut lyckades få eld på grillen så grillades det marshmallows och vi bara satt och hade gött med lite musik och massvis utav skratt. På kvällen där bestämdes det även väldigt spontant att vi skulle åka till liseberg dagen efter vilket Jag, hanna, Victoria, Therese, Aylin och Nathalinn gjorde. Hade så så kul och mådde riktigt bra!

Hade måånga roliga dagar fyllda med skratt, mys på strandis och framförallt HÖG musik och massa dans hemma hos mig med min hannis, kvällen ovan var en riktigt bra kväll vet jag, det var någorlunda varmt för att kunna vara barbent, go mat på strandis med två killkompisar och senare fram mot natten träffade vi ännu några killkompisar och bara hängde på konstgräsplanen som vi har här på Lextorp, jag och hanna somnade gott och vaknade till underbaraste vädret då vi åt go frulle i solen på altanen! Perfekt dygn.

 

 Hannas födelsedag - God mat, myycket skratt och prat, vollyboll spelande och även skönsång för Hanna självklart. Hon hade tropiskt tema så det var riktigt kul faktiskt, en kväll jag gärna hade gjort om! 

Perfect black

Kliar i fingrarna när jag går in på Nelly.com och ser denna godingen varje gång, är så så så sugen på att beställa hem den, vet precis hur jag ska matcha den tillsammans med mina vita air max och min kappa. Klänningen passar till vardags som till fest!

Snart lov

Lång dag idag med och därför har bloggen hamnat lite åt sidan idag men så blir det ibland! Körde till uddevalla i morses för ett ganska onödigt besök på sjukhuset, tog endast lite blodprov och sedan fick jag börja på min penicilin kur där och kolla så jag inte skulle få någon allergisk reaktion vilket jag fick när jag var liten. Var inte på praktiken idag då jag kom hem runt 12, åt lite och plugga innan jag skulle mot körskolan för att gå på teorikurs. Mötte sedan min favorit och har spenderat kvällen med honom! Kul att ni kikar in även fast jag inte bloggat så bra idag men på lovet lovar jag bättre updatering! Xo

Always choose happiness

Jag är en person som alltid velat ha ett förhållande. Jag kan inte komma på något vackrare än att bli helt andlöst, otroligt och fullständigt förälskad i någon. Någon som känner samma sak tillbaka. Att känna att ditt hjärta slår för en enda person. Det är oförklarligt och fantastiskt, det där med kärlek. Att ge ditt hjärta till någon annan. Låta någon hålla det i dens händer, fri att göra vad den vill med det. Ingen kan förklara det påriktigt. Det bara är.

Men så kommer stunderna då det tar slut. När någon tar tag i mattan du har under fötterna och rycker undan den. När du faller framåtstupa utan att hinna ta emot sig. Helt plötligt har allt förvandlats. Kärleken är helt plötsligt inte vacker, utan fruktansvärd. Skriken som du kväver i din kudde. Den fysiska, och inte bara psykiska, smärtan som sprider sig. När du kämpar att hålla huvudet över vattenytan medan livet tagit tag om dina vrister och drar dig neråt. Jag VÅGAR inte. Jag vågar inte ge bort mitt hjärta. Tänk om han inte tar hand om det. Då dör jag.

 Frågan är om det är värt det. Är det värt att må så dåligt av något som fått en att må så bra?

 

Text snodd från emmakjellander.forme.se

11.02.2015

En riktigt tråkig outfit idag, helsvart med bruna Johnny bulls och min nya kappa, som ni ser är kappan en aning stor men de gör inte mig så mycket! Har precis kommit till skolan efter att ha varit hos tandläkaren och gjort lite andra ärenden. Har lyckats få bihåleinflammation igen så mår rikigt uselt faktiskt, huvudet är tungt som satan så fick en akuttid till Udevalla imorgon för att ta prover och få penicilin, hoppas verkligen jag blir av med detta nu... riktigt trött på att gå och vara sjuk stup i kvarten. Xo

Bloggar jag läser

Fick en fråga om jag skulle kunna göra ett inlägg om vilka "lokala" bloggar jag läser, alltså bloggar runt om här i Trollis antar jag! Två av mina närmaste vänner bloggar också här på forme och de båda är riktigt läsvärda faktiskt, EBBA  skriver en hel del om hennes vardag, hon har riktigt bra klädstil och så lägger hon upp en och annan bild från hennes makeuper i skolan! superfina HANNA skriver också mycket om hennes vardag och gör en hel del personliga och goa inlägg, hon är grym på att srkiva längre texter om livet i helhet, kärlek och lite vad som! 

RASMUS min lilla fashionbabe, han har en galet fräsh blogg där han lägger upp en hel del med inspiration, en och annan outfit och mycket härliga tips på smink! Han är även GRYM på att rita och har till och med fått bland annat sitt porträtt som han gjort utav Victoria secret modellen Jordan Dunn upplagt på hennes egna instagram, hur duktigt! 

Min fina SOFIE är galet hurtig så hon bloggar mycket om träning, sin vardag, outfits och en hel del fest hehe! Rolig och läsvärd blogg då hon är en riktigt go pingla alltså! 

Andra fräscha bloggar härifrån som jag läser:

http://agnesnilsson.forme.se

http://nouw.com/oliviaolofssons

http://nouw.com/alicetallberg

http://nouw.com/elizianegard

http://nouw.com/jenniferjansson

Tror jag har fått med alla! De tre ovanför är de jag läser dagligen och de andra brukar jag checka in när jag kommer ihåg! Xo