Isabelle Sofia Andersson

Partytopp

Igår när jag och tjejerna var och åt på överby så fick jag med mig ett par nya svarta jeans samt denna partytopp, är lite osäker på den då den är väldigt "mycket" men jag älskar iallafall ryggen och jag tror den kan bli riktigt snygg om man matchar den rätt med ett par svarta jeans tillexempel och framförallt när man har lite färg på kroppen haha. 249kr på bibok! 

Summerburst 2015

Igår bestämde jag och Ebba ganska spontant att vi ville boka biljetter till Summerburst 2015 då biljetterna även släpptes igår, ganska tråkigt att inte alla tjejer i klassen har hunnit fylla 18 när Summerburst är men vi ska allt försöka bli ett gäng som åker ändå och det kommer bli sjukt kul!! SÅ TAGGAD

Thai buffé

Haft en riktigt bra dag idag faktiskt, skoldagen var allmänt seg och tråkig men mötte iallafall upp Melisa och Rebecka och vi bestämde oss ganska spontant för att åka och käka lite thaibuffé, riktigt gott och jag blev galet mätt! Har myst med Rebecka resten utav kvällen hos mig med bland annat paradise hotel, glögg och en del skratt eftersom vi är så fruktansvärt fula ibland alltså haha.. Kika in imorgon så ska ni få se en annan rolig grej jag bestämde mig för att göra ganska spontant i skolan idag, sov gott! 

Räksallad

Dagens goa lunch blev en räksallad tillsammans med mina goa tjejer, hade nog hellre föredragit något varmt att äta istället för en sallad då det börjar bli fruktanvärt kallt ute haha, men gott var det.

° Bekännelser °

Jag har väldigt lätt för att bli kär

Idag släpps summerburst biljetterna och jag ska förmodligen boka nu i veckan, hoppas det iallafall!!

Fyller 18 år om 166 dagar, kommer gå sjukt fort

Tycker verkligen om min klass så mycket, framförallt de tjejer jag umgås med dagligen! bäst är dom 

Tycker det är sjukt kul att träffa och lära känna nytt folk, speciellt på fester

Är inte alls taggat på sommaren, konstigt men just nu känner jag att jag tar en dag i taget

Kärlek är det bästa jag vet, älskar att ge kärlek till folk men självklart även att få massa kärlek hihi