Isabelle Sofia Andersson

Just nu; Blondin?

Sitter just nu med hårfärg i håret, men har inte tänkt att bli så ljus som ni ser på bilden haha utan vill ha lite ask blondt/brunt. Men denna färgen är iallafall hur bra som helst och gör håret 4 nyanser ljusare! Hoppas att det blir någorlunda iallafall. Det är kul att prova någonting nytt då jag inte har varit blond sedan jag var liten och hade slingor. Men somsagt, vill helst inte ha så ljust på bilden utan nu har jag endast en färg i håret och om jag vill ha ljusare efter det så lägger jag in den andra färgen någon dag nu i slutet utav veckan, får se! kram 

Marc by marc jacobs

Så nöjd med mitt fina skal från Marc by marc jacobs som jag fick hem förra veckan, dock är det väldigt dålig kvalité då färgen väldigt lätt slits bort men ska i vilket fall beställa hem ett till i rosa! Så fina om ni frågar mig. 

Min hanna 17 år

Hade en toppenkväll hemma hos Hanna igår med goa tjejer, god mat, vollyboll, många skratt och ett underbart födelsdedagsbarn! Åkte hem tillsammans med felicia istället för att stanna kvar över natten som hälften av tjejerna gjorde, mår nämligen inte så bra alls och har fruktansvärt ont i halsen tyvärr. Sommarlov är underbart men jag önskar att jag kunde slippa sjukdomar på det, vill bara njuta fullt ut!!