Isabelle Sofia Andersson

Hejdå 2014, underbara år

Beskriv året med tre ord.
Svar: Lärorikt, sjukt, underbart! ( Riktigt jäkla bra år men sjukt känsloladdat )

Bästa köpet?
Svar: Resan till Turkiet med Emil! 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Svar: Finns ju så många låtar! Men Fri - Rhymes&riddim, Bad - David Guetta och Shower - Becky G! Finns ju dock en hel del om man säger så haha..

Vem har du umgåtts med mest?
Svar: Hanna, Emil och Rebecka skulle jag tro! 

Har du haft ett förhållande under 2014?
Svar: Ja men dock inte under hela 2014.

Vart reste du under 2014?
Svar: Var på en jättemysig och rolig resa i Turkiet! 

Vad var din största tabbe 2014?

Svar: Har inte bara en tabbe under 2014 kan jag direkt berätta, men har 2 rätt stora tabbar jag gjort inom kärleken i år tyvärr men annars är de mer mindre dumma småsaker som jag kommer på.

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Svar: Min födelsedag som firades ute på kusten tillsammans med min familj och Emil plus att vi var på min kusins bröllop samma dag och det var underbart väder, helt perfekt dag helt enkelt men även hela den helgen var väldigt bra! Sen hade jag fruktansvärt kul på Liseberg med tjejerna precis när sommarlovet började, Turkiet och sen självklart alla goa fester och sommarkvällar!

Har du blivit bättre på något?

Svar:  Jag har blivit bättre på att våga säga vad jag tycker och tänker och framför allt så har jag blivit bättre på att säga nej, vilkert många jag känner tycker är störande hehe.. Sen har jag blivit mycket mer spontan då jag alltid brukade vilja planera saker och ting innan! Och positiv som fasen har jag varit under året, framför allt nu i slutet haha lovar er att allt blir mycket bättre om man är positiv mina vänner ;)

Vad var extra dåligt med året?
Svar: Blev olycklig kär 

Vad var extra bra?
Svar: Mina underbara tjejer! 

Lärde du känna några nya människor?
Svar: Ohja en hel del!

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Svar: Rest utomlands utan mina föräldrar för första gången! Gjorde fransförlängning, kommer fira nyår som singel för första gången ( började fira nyår genom att festa när jag var 14 och sen dess har jag alltid firat med pojkvän haha ) Hade min första egna hemmafest, Kört bil för första gången och börjat på körskola och sen varit ute på mitt första makeup uppdrag via skolan! Säkert mycket mer men kommer inte på något annat haha. 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Svar: Alla goa!! 

Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Svar: Har tyvärr inget jobb haha men på min pratik som jag haft under hela hösten så har de gått toppen i raketfart vilket är fruktansvärt kul! Trivs 

Största framgång på det privata planet?
Svar: Jag har blivit mycket mer självsäker och positiv skulle jag tro! Sen har jag blivit så mycket bättre i skolan, är verkligen nöjd med de jag åstakommit, go bella!  

Vem saknade du?
Svar: Tycker det var fruktansvärt jobbigt när anel var på sjukhuset i sommras i olika perioder när vi var tillsammans, då saknade jag honom en hel del kan jag lova. 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Svar: Göra mer spontana saker och ta mitt förbannade körkort hihi!! Hitta på mer saker som roadtrips, grilla, utekvällar och myskvällar med gott folk. Ta vara på tiden bättre! 

Tror du 2015 kommer bli lika bra?

Svar: Jag hoppas det men de får gärna bli ännu bättre!!

Vad kommer du sakna från 2014?

Svar: De människor jag tappde kontakten med och att vara 17 år skulle jag tro hehe, känns sjukt att kunna kalla sig vuxen om ca 4 månader! 

Vad önskar du att du gjort mer?
Svar: Tagit vara på dagarna (speciellt sommardagarna) och umgåtts mer med människorna jag älskar! Sen hade jag önskat att jag tagit bättre beslut och skämt bort min familj med lite mysiga överraskningar faktiskt haha. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Svar: Mat helt ärligt.. 

Och så slutligen; dina planer inför 2015?

Svar: Fylla 18 och ta körkort framförallt, summerburst, köra MYCKET bil haha, resa och bara njuta till fullo!

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Svar: NJUT! Av varenda sekund! Gör spontana saker, var rädd om dig själv och människorna i din omgivning och sprid mycket kärlek till de du tycker om! 

Fina nathalinn 17 år

Hade en riktigt skön kväll igår med de bästa tjejerna jag vet. God mat, dans, mycket skratt och underbara vänner! Kan de bli bättre? Vi firade iallafall fina Nathalinn som fyller 17år idag, jag var i trollhättan igen runt 4 tiden efter mycket bök med skjuts hem men när jag väl var hemma så somnade jag nöjd och belåten, perfa! 

FRÅGA NÅGOT

 

Okej tänkte försöka få igång bloggen igen med en liten frågestund så passa på att fråga precis vad som helst nu gosar! Xo 

Upp