Isabelle Sofia Andersson

Sjukling

Min gosegris 

Hej på er, hela förra veckan käde jag mig väldigt slö och hade huvudvärk inprincip varje dag, likadant med helgen. Inte orkat haft humöret uppe alls. Så idag stannade jag hemma pågrund utav feber och så, legat och sovit hela dagen men var precis nere och fick i mig lite mat. Så fruktansvärt tråkigt att bara vara hemma och ligga i sängen hela dagen men orkar ändå inte göra något annat och så är det ibland tråkigt nog. Har en hel del med bra serier att kolla på så ska underhålla mig med det ett tag. Updateringen kommer nog inte vara på topp idag, men ska allt försöka få lite liv här! kram 

Tips, sunsilk

Måste tipsa om Sunsilks nya schampo och balsam med både Marcoccan, argan och mandel olja. Håret blir silkeslent och glansigt, luktar inte så jättemycket men gott! TIPS

Friday, i´m in love

Hej på er, gud vilken seg dag! Skoldagen rullade på snabbt och lätt, hade teoretisk lektion i hår hela morgonen och sedan utvecklingssamtal på det! Slutade vid 11, då åkte jag och pappa och övningskörde lite. Var hemma vid 1 ungefär och vad har jag gjort sedan dess? Jo, sovit. Helt sjukt.. Iallfall så ska jag nu börja göra mig iordning lite smått, ikväll ska jag ut på en liten dejt med min gose och sedan sova över osv. Blir en lugn och mysig fredag för min del! Vad gör ni ikväll?

Bekänneleser

  

Jag pratar alltid i sömnen, alltid lika kul att höra och se videos på vad jag har sagt på nätterna då E oftast är vaken när det sker. 

Jag behöver alltid ha det snyggt och fint i mitt rum, annars mår jag dåligt över det och kan inte koncentrera mig på annat.

Jag har en dålig ovana att jag drar bort flikar från mina naglar och hud på händerna så fort jag får dem, ser hemskt ut! 

Jag solar solarium titt som tätt eftersom vi har ett solarium på gården jag bor på. 

Har hänt så himla mycket ofattbara saker på så kort tid det senaste i mitt liv. 

Har inprincip ingen matlust alls, inte haft det sedan jag opererade mig och tycker det är väldigt jobbigt att äta, speciellt husmanskost. Det tar bara stopp.

Har nästan slutat med alla sötsaker, inte medvetet dock. Nu är jag tyvärr då i en liten svacka eftersom jag ska få min mens haha, typiskt tjejer.

Jag SKA utomlands själv i sommar med min pojkvän och några vänner förhoppningsvis.

Jag är omtänksam, bryr mig verkligen om människor jag tycker om.

Victoria's secret angels

Den 10e december är det ju äntligen dax för Victoria´s Secret fashion show, alltid lika kul och sitta och dreggla över hur galet snygga tjejerna är! Dock har jag hört att några utav modellerna blir tvugna att svälta sig själva vilket inte är kul alls, vissa har dock riktigt fina kroppar. Menmen, alltid lika kul i vilket fall!