Isabelle Sofia Andersson

Chai latte

Fick ett så himla sug efter Chai latte när jag satt och väntade på tåget förut, kunde inte bestämma mig om jag skulle köpa med mig en eller köpa en sådan burk! Som ni ser blev det en burk med pulver så man kan göra egna chai lattes hemma, hur lätt som helst och det smakar precis som den köpta! Kostar endast 85kr på Espresso house. 

Godmorgon


Godmorgon på er! Ligger i sängen och har precis gjort mig i ordning, börjar lite senare idag vilket är hur skönt som helst då jag kan ta ett senare tåg och slipper även sitta och vänta på att min spårvagn ska gå. Då är det bara att åka raka vägen för mig! Skönt. Jobbar då alltså bara 5 timmar idag, är nog hemma runt 6. Ha en fin dag goingar! Vi hörs när jag är hemma. 


Pretty little liars

Världens gulligaste mamma kom hem med denna till mig alldeles nyss, precis vad jag behövde! Ska krypa ner under täcket och kolla Pll resten utav kvällen och bara mysa. ♥

My clothes

Slängde ihop en video lite snabbt sådär, brist på fantasi! Tänkte iallfall att det skulle vara kul för er att se en liten del utav min garderob, mina kläder samt några utav mina favoriter i garderoben! Vill ni att jag ska göra videos? Ge tips på vad!