Isabelle Sofia Andersson

Computercase

Något jag verkligen vill ha nu till skolstarten är ett utav dessa datorfodral ifrån Marc by marc jacobs, hur fina som helst och ett perfekt skydd till datorn! 

Godmorgon fredag

Godmorgon, har sovit hur underbart som helst inatt. Dock vaknade jag med lite halsont, värsta som finns är det! Men det är bara att knapra halstabletter hela dagen för min del. Jag ska snart börja göra mig i ordning och packa ner det sista och så. Tåget går vid halv 1 ungefär ner till Göteborg sen får vi byta tåg mot strömstad. Så på Koster är vi inte framme på förens vid 7 någongång skulle jag tro. Så himla segt att åka tåg... Men vi får komma på något att sysselsätta oss med så länge haha! Håll tummarna för att allt ska gå som vi vill idag, 2 snurriga tjejer som ska sig ända till strömstad på egen hand, jomen visst! 

Vart ska vi imorgon?

Hej! Väldigt slapp dag som ni säkert förstår. Emil kom iallafall hit precis och gör mig lite sällskap och nu hade vi tänkt att kolla film och götta oss. Imorgon ska jag och Rebecka åka till Koster och ha det gött, så måste verkligen hinna packa och lite så ikväll haha STRESS! Tror vi kommer ha kul iallafall, hoppas på det! Vädret är nog inte på topp i helgen men det löser sig allt ändå. Vi hörs senare, kram! 

Update: Hur kul är det inte att jag har kommit såpass högt som 20e plats på topplistan då?! TACK underbara ni ♥

Virkade shorts

Något som har varit en favorit i garderoben i sommar är dessa virkade shorts ifrån Ginatricot. Köpte de sommaren 2012 men då kom dem inte till användning alls helst ärligt. Har länge varit ute efter ett par likadana fast i svart också, vet att det fanns på Chelsea i Göteborg och jag ångrar att jag inte köpte dem när jag var där senast. 

Johnny bulls x3

Mina nya älsklingar! Hur fina är dom inte? Valde mellan dessa lite mer "speciella" och dem vanliga höga. Följde magkänslan och tog dessa med stjärnor på, dem andra känns så himla mainstream och vanliga nämligen! Hade ju dock inte tackat nej till höga heller. Bilderna är inte rättvisa men bootsen är mörkbruna och inte svarta. Vad tycker ni? 

Magsjuka?

Godmorgon, galet hur dåligt jag mådde när jag vaknade runt 5 imorses.. Mådde huuur illa som helst så fick sätta mig vid toan och vänta på att spy men fick dock bara kväljningar, sen när jag skulle ge det ett försök att göra mig i ordning så gick det verkligen inte, hemskt. Hoppas verkligen inte att det är början på magsjuka jag har åkt på. Någon hade tydligen spytt på våran toalett på jobbet i förrigår så hoppas inte det har något samband med att jag mår i illa nu.. Gick därför och la mig igen och skippade min sista jobbdag för denna sommaren, lite tråkigt. Idag ska jag bara vila och ta det lung, hoppas jag kan äta om en stund.. Kram